Skip to main content

CSC stelt Remko Dieker aan als Managing Director in Nederland

VOOR ONMIDDELLIJKE PUBLICATIE

11 januari 2022

Voor meer informatie:
Jeff Lyons
Public Relations Manager
jeff.lyons@cscglobal.com
(302) 636-5401 x. 65519
CSC®New Room

English Translation

WILMINGTON, Del. – CSC®, 's werelds grootste aanbieder van zakelijke, juridische, fiscale en digital brand-diensten, heeft Remko Dieker aangesteld als de nieuwe managing director van de Nederlandse divisie van het wereldwijd opererende Global Financial Markets (GFM). In deze rol zal Dieker de dienstverlening aan investeringsfondsen verder ontwikkelen en kansen voor bedrijfsgroei verkennen. Ook zal hij als gevolg daarvan het team verder uitbouwen waarbij het team zich blijvend richt op en werkt volgens ons toonaangevende servicemodel.

"Mijn keuze om voor CSC te gaan werken is gedreven door de marktpositie als private onderneming in de VS, met haar 120-jarige geschiedenis en haar vermogen om zich te concentreren op de behoeften van klanten in plaats van op de winst van het volgende kwartaal", zegt Dieker. "Op een meer lokaal niveau bewonder ik de Nederlandse tak al jaren, met zijn indrukwekkende groei, klantgerichtheid en toptalenten."

Dieker heeft meer dan 20 jaar ervaring in de financiële sector en het internationale bankwezen, laatstelijk bij KAS BANK en CACEIS Bank Investor Services. Hij heeft verschillende leidinggevende functies bekleed en een sleutelrol gespeeld in de integratie van deze banken. Hij zal rapporteren aan Jonathan Hanly, managing director Europa. "Remko is de juiste leider om de Nederlandse business verder uit te bouwen en verder te professionaliseren", zegt Hanly. "Met een sterke lokale aanwezigheid en een mondiaal perspectief zal hij een team leiden dat over de grenzen heen samenwerkt om voor onze klanten overal ter wereld van toegevoegde waarde te zijn."

Dieker volgt voormalig managing director Birgitte van den Broek op, die het Nederlandse bedrijf uitbouwde tot een solide dienstverlener aan alternatieve investeringsfondsen. Van den Broek legt haar leiderschapsrol neer waarbij ze als relatiemanager een integraal onderdeel van het team blijft en de klantrelaties blijft onderhouden die ze door de jaren heen heeft opgebouwd. "Remko speelt als ervaren leider een belangrijke sleutelrol in ons toekomstige succes", zegt Van den Broek. "Een van zijn sterke punten is zijn vermogen om op een uitstekende manier open relaties te onderhouden met personeel, de klanten en de markt."


###

OVER CSC

CSC is een toonaangevende aanbieder van gespecialiseerde administratiediensten voor beheerders van alternatieve beleggingsfondsen met uiteenlopende strategieën, spelers op de publieke en private kapitaalmarkten en grote ondernemingen die fiduciaire en governance-ondersteuning nodig hebben. Wij zijn de betrouwbare partner voor 90% van de Fortune 500,®, bijna 10.000 advocatenkantoren en meer dan 3.000 financiële instellingen. De professionals van CSC Global Financial Markets opereren vanuit de belangrijke financiële centra in de VS, Europa en Azië-Pacific. Omdat wij internationaal opereren, kunnen wij overal ter wereld transacties uitvoeren voor onze klanten door experts in te zetten in elke bedrijfstak die we ondersteunen. Kijk op cscgfm.com voor meer informatie over de diensten van CSC.
Heeft u interesse in een loopbaan bij ons? Ontdek wat ons anders maakt op cscglobal.com/careers.